UniFly foglalási rendszer

 

Üdvözöljük az UniTravel Utazási Iroda – UniFly oldalán!


Nálunk garantáltan megtalálja álmai nyaralását, városlátogatását, kulturális és egzotikus utazásait. Szálláshelyeink széles választéka önellátós apartmanoktól kezdve az ultra all inclusive szolgáltatásokkal rendelkező 5 csillagos luxusszállodákig terjed, hogy minden igényt kielégíthessünk. Szakértő csapatunk készséggel segít az Önnek legmegfelelőbb ajánlatok kiválasztásában, és személyre szabott utazási terveket készít különböző igényekhez és költségvetésekhez.

Az ügyfeleink elégedettsége és a legjobb ár-érték arány biztosítása az elsődleges célunk. Szervezett utazásaink során felejthetetlen élményekkel gazdagodhat, melyek pozitív emlékekkel töltik meg az otthonaikat. Budapesten és Miskolcon található irodánk mellett számos budapesti és vidéki utazási irodával dolgozunk együtt, hogy kényelmesen és könnyen elérhetőek legyünk az ügyfeleink számára. Útjainkat, fakultatív kirándulásainkat és a hozzájuk tartozó biztosítási és transzport lehetőségeket otthonról, mindössze néhány kattintással is lefoglalhatja a weboldalunkon.

Az UniTravel Utazási Iroda a minőségi szolgáltatásokra való elkötelezettségének és a rugalmas utazási ajánlatoknak köszönhetően az elmúlt több, mint 30 évben meghódította ügyfeleink bizalmát, és Magyarország egyik kedvelt utazási irodájává vált.

 

Miért válasszon minket?

30 ÉVES TAPASZTALAT: Gazdasági válságok, világjárványok és konfliktusok sem ingatták meg irodánk gazdasági stabilitását. Legtöbb utasunk visszatérő vendégünk, így biztos lehet abban, hogy Önt is biztonságban elvezetjük és hazahozzuk, minden szállással és szórakozási lehetőséggel ellátva.

AKCIÓS ÁRAK: Minden célterületen és szálláskategóriában kedvezményes ajánlatokkal várjuk Önt. Időszakos kedvezményeink és ultra last minute akcióink révén a lehető legjobb áron juthat hozzá szolgáltatásainkhoz. A legnépszerűbb fakultatív programjaink pedig kedvezményes csomagban is elérhetőek.

ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG: Szálláshelyeinket és szolgáltatásainkat gondosan válogatjuk ki, személyes tapasztalatok és alapos ellenőrzések alapján. Helyi munkatársaink folyamatosan felügyelik a szállások és szolgáltatók minőségét.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG: Munkatársaink tapasztalt utazási tanácsadók, akik hosszú évek alatt megszerzett tudásukkal és tapasztalataikkal igyekeznek a legteljesebb mértékben kielégíteni utasaink igényeit. A legapróbb részletekre is odafigyelünk, hogy Önnek a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk.