Piere Anne Beach Hotel 3*

Helyszín

Ez a szálloda mindössze **100 m-re** található a legközelebbi strandtól, a városközpont közelében. Az üzletek, éttermek, bárok és éjszakai klubok, valamint a közlekedési hálózat kapcsolatai is megtalálhatók a közelben (200 m-re).

Felszereltség

A szálloda 1900-ban épült. A vendégeknek választásuk van a 101 szobából, amelyek egy 4 emeletes főépületben és egy 2 emeletes melléképületben találhatók. Ezen a területen, amely magában foglal egy liftet és egy 24 órás recepciót a hallban, a be- és kijelentkezési szolgáltatás éjjel-nappal elérhető. Szolgáltatások és létesítmények közé tartozik egy széf, egy pénzváltó szolgáltatás és egy TV-szoba. Az internet-hozzáférés a nyilvános helyeken lehetővé teszi a vendégeknek, hogy kapcsolatban maradjanak a nyaralás alatt. Az autóval érkező vendégek parkolhatják járműveiket a parkolóban.

Szobák

A szobák légkondicionálóval és központi fűtéssel vannak felszerelve. A vendégek élvezhetik a tengerre néző kilátást erkélyről vagy teraszról. Az értékeket biztonságosan tárolhatják egy széfben. Egyenes tárcsázású telefon, műholdas / kábelcsatornás televízió és rádió is biztosított. A fürdőszobák zuhanyzóval és hajszárítóval vannak felszerelve.

Sport/Szórakozás

A medence területe, amely beltéri és kültéri medencéket is magában foglal, tökéletes hely a pihenésre és feltöltődésre. Egy hidromasszázs kád enyhítheti a fáradt izmokat (díj ellenében). A szállodában szabadidős tevékenységek és létesítmények közé tartozik a tenisz, a strandröplabda, a röplabda, a kosárlabda, egy edzőterem és asztalitenisz, vagy díj ellenében szauna.

Ételek

Az étkező részben bár található. Az étterem légkondicionált és gyermekszékekkel rendelkezik. Az ellátási lehetőségek közé tartozik a félpanzió és a teljes panzió. Egy bőséges reggelit büféasztalnál, egy à la carte ebédet és egy teljes vacsorát kínáló bőséges vacsora büfé sok finom választékot kínál.

Fizetés

A következő hitelkártyákat elfogadják: VISA és MasterCard.

Elhelyezkedés Piere Anne Beach Hotel 3*

Hotel leírás